Ділова розмова

Віднині філія працює і в Cумах

ПовнофункцІональний заклад українського Райффайзенбанку гостинно відчинив свої двері в обласному центрі Сумщини за адресою: Червона площа, 5. Це - самий центр міста, перехрестя пішохідних та транспортних магістралей.

До послуг відвідувачів у філії працюють 24 висококваліфікованих фахівця банківської справи. Сумську філію створено на базі регіонального представництва, що обслуговувало 700 клієнтів - фізичних осіб та 50 різних за розміром компаній. Станом на 20 лютого кредитний портфель нового закладу вже складає понад 51 мільйон гривень (з них 29 мільйонів - кредити приватним особам). Працівники філії переконані, що новий статус закладу Райффайзенбанку в Сумах неодмінно викличе приплив нових клієнтів: великих компаній, малого та середнього бізнесу, а також приватних осіб.

Райффайзенбанк-Україна є дочірнім банком Райффайзен Інтернешнл, холдингової компанії дочірніх банків Райффайзен Центральбанку (РЦБ) в Центральній та Східній Європі. РЦБ є центральною установою Австрійської банківської групи Райффайзен, найпотужнішої банківської групи в Австрії. Райффайзен Центральбанк працює в країнах Центральної та Східної Європи на внутрішніх ринках та здійснює свою діяльність через Райффайзен Інтернешнл в 16 країнах регіону, де має 16 дочірніх банків з майже 2400 філіями. Райффайзен Інтернешнл є власником 93,5 відсотка акцій українського АППБ «Аваль».

За даними Асоціації українських банків (АУБ) на 1 лютого 2006 року, Райффайзенбанк є сьомим банком в Україні за розміром активів, шостим - за розміром кредитного портфеля, що становить понад 1 млрд. євро. Банк обслуговує понад 7 тисяч різних за розмірами компаній та понад 67 тисяч фізичних осіб у 38 філіях та відділеннях на території України (у Бердянську, Вінниці, Дніпродзержинську, Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Києві, Краматорську, Луганську, Львові, Маріуполі, Миколаєві, Мукачевому, Одесі, Полтаві, Стриї, Харкові, Ужгороді та Черкасах). Постійно збільшується кількість представництв банку, які нині працюють в усіх обласних центрах України, а також у Білій Церкві, Енергодарі, Ізмаїлі, Іллічівську, Кривому Розі, Кременчуці, Мелітополі, Севастополі та Сєвєродонецьку.

Ліц. НБУ №191 від 03.12.2001 р.

Філія Райффайзенбанк Україна в м.Суми т. (0542) 67-15-60 факс (0542) 21-06-52.

Телефон довідкового центру Райффайзенбанк Україна:

8-800-300-0-500 (безкоштовно в Україні). www.rbua.com


п»ї
Читайте у цій рубриці

Лучший подарок на 8 Марта?

Поможет ПроКредит Банк

С руководителем Сумского отделения Татьяной Хаджиновой мы встретились в просторном и светлом помещении отделения ПроКредит Банка.

Большие окна, отсутствие перегородок и дружелюбно настроенные сотрудники - все говорит о прозрачности банка и его открытости... Читати статтю повністю