Ділова розмова

Людина із сонцем у душі

До ВР потрібно обирати небайдужих і відповідальних людей - як Андрій Кисіль

У давньогрецького філософа Сократа є такий мудрий вислів: «У кожній людині - сонце. Тільки дайте йому світити».

про ці слова в ході недавньої зустрічі з прекрасною, світлою людиною - Андрієм Кисілем. Він - і справді сонячна людина! Тепле світло доброти буквально струменіє з його розумних очей, сяє у посмішці.

Ми познайомилися з Андрієм Юрійовичем у досить скрутний для нашої обителі час. Коли практично з руїн відроджувалась духовна святиня Сумщини - Мовчанський печерський Різдва Пресвятої Богородиці монастир. Саме тоді проявився його щедрий дар безкорисливого милосердя, добра душа та щира віра у Господа. Ця достойна людина, незважаючи на свій ще досить молодий вік, спромоглася зрозуміти наші проблеми і надати нам таку необхідну допомогу.

Андрій Кисіль - завжди бажаний гість у Путивльському монастирі. Насельниці обителі, наші численні прихожани дуже вдячні йому за проведену кропітку роботу щодо насадження молодого саду на території Мовчанського монастиря. Здавалося б, нехитра справа - висадити сад. Та бачили б ви, з якою турботою і любов’ю організовувалась і виконувалась ним ця робота. Кажуть, що кожна людина повинна протягом життя посадити хоча б одне дерево, а він спромігся на цілий сад!

Багато позитивного є у характері та життєвій позиції Андрія Кисіля. Хотілося б наголосити ось на чому. Він дуже любить дітей, розуміючи, що це майбутнє України. Як депутат Сумської обласної ради надає велику допомогу в організації роботи з талановитою молоддю. За всебічне сприяння у цій важливій справі, за ефективну співпрацю із закладами освіти щодо розвитку юних талантів Андрій Юрійович нагороджений Подякою обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Саме завдяки підтримці Андрія Кисіля на Сумщині успішно стартував і завершився чудовою виставкою живописних робіт майстрів пензля різного віку Всеукраїнський мистецький пленер «Сумська весна». Митці побували на Путивльщині, увіковічивши на своїх полотнах красу нашого краю.

Андрій Кисіль частий гість і в Сумському обласному центрі комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю. Активно допомагає у вирішенні багатьох нагальних проблем - і матеріально, і організаційно. Інакше він не може, бо, як сам стверджує: «Це свята справа. За дітей, які хочуть жити повноцінно і щасливо, ми всі відповідаємо. Благодійність - це не вигода, а рівень совісті кожного з нас».

Відвідавши нещодавно Сумський дитячий будинок ім. Супруна, Андрій Юрійович висловив свою суто людську і державницьку позицію: «Кожна дитина має право на турботу і захист, і, особливо, кожна дитина потребує і має право на нашу любов».

Тільки за декількома цими прикладами можна стверджувати, що Андрій Кисіль - високопорядна людина, у якої світла і сонячна душа.

Скоро відбудуться вибори народних депутатів до Верховної Ради України. Дуже хотілося б, щоб до вищого законодавчого органу нашої держави були обрані саме такі небайдужі і відповідальні люди, як Андрій Кисіль. Бо він - людина з Богом у серці і сонцем у душі. Віримо, що йому і подібним до нього народним обранцям вдасться принести мир в Україну, розбудувати незалежну і сильну державу, забезпечити добробут і благополуччя усього українського народу.

Ігуменія Феодосія, настоятельниця Путивльського Мовчанського печерського Різдва Пресвятої Богородиці жіночого монастиря


п»ї
Читайте у цій рубриці

Александр Соколов: шанс избрать достойного

Сумской правозащитник Александр Соколов, чьи острые материалы не раз публиковались на страницах «Вашего Шанса», получил регистрацию в Центризбиркоме Украины и официально стал кандидатом в народные депутаты в 157-м избирательном округе (Ковпаковский и часть Заречного района г. Сумы).... Читати статтю повністю

Участвуйте в конкурсе и развивайтесь!

Двое украинцев получили учебные стипендии от стипендиальной программы Avon

Ежегодно во всем мире компания Avon проводит конкурс на получение учебных стипендий среди представителей бренда, их детей и внуков. В этом году компания уже объявила списки победителей, и в числе 194 стипендиатов со всего мира - двое украинцев. Все стипендиаты получат гранты в эквиваленте 2100 долларов США, которые смогут потратить на учебу.

Стипендиальная программа Avon была введена в 2012 году и действует во всех странах, где работает компания. Украинский офис компании присоединился к программе в 2013 году, за это время стипендии получили 23 украинца. С момента основания стипендиального фонда Avon предоставила почти 1,5 миллиона долларов США на реализацию программы. Гранты в размере 2100 долларов США покрывают расходы на обучение в университетах, техникумах, колледжах, а также распространяются на профессиональные курсы, обучение за границей и компенсируют проезд и проживание в учебных целях. Стипендия предоставляется на 1 год и не продлевается автоматически, но стипендиаты могут участвовать в конкурсе повторно.

Принять участие в конкурсе могут как сами представители бренда, которые более 1 года активно работают в компании, так и дети или внуки в возрасте от 18 лет активных представителей компании. Все кандидаты на момент подачи заявки на стипендию должны уже учиться или планировать поступление в университет, техникум или колледж. Главные критерии для определения победителей - академическая успеваемость детей, потенциал и установление карьерных и образовательных устремлений и целей.

Поддержка и развитие женщин является глобальной миссией Avon уже более 130 лет. Avon стала первой компанией в мире, предоставившей женщинам возможность зарабатывать. Недавно компания объявила о глобальном плане действий #ЗарадиНеї (#stand4her), направленном на улучшение жизни 100 миллионов женщин ежегодно до 2030 года. Новая платформа ... Читати статтю повністю

За что платить, если парковок нет?

Сумской городской совет не захотел вводить парковочный сбор в областном центре с 2020 года

За последние два года чиновники Сумской мэрии уже трижды пытались вернуть плату за парковку в областном центре. В 2017 году проект решения об установлении парковочного сбора долго разрабатывался... Читати статтю повністю

Бизнесу - равные условия, а городу?..

На последней сессии Сумского горсовета депутаты рассмотрели проект решения об установлении ставок и льгот по уплате налога на недвижимое имущество, отдельное от земельного участка, на 2020 год.

Напомним: это один из местных налогов, ставки которого утверждают местные советы. Его... Читати статтю повністю