Ділова розмова

Будівельний флагман Сумщини

Комерційна нерухомість - у самому центрі міста!

Один із будівельних лідерів Сумщини АТ «Сумбуд» успішно розвиває напрямок комерційної нерухомості, пропонуючи орендарям і покупцям торговельні та офісні приміщення в центрі міста. Площі, що надаються в оренду, виграшно виділяються не тільки зручним розташуванням, а й простором, зовнішнім і внутрішнім благоустроєм, наявністю паркінгу і охорони. Все це допомагає підприємцям залучати більше клієнтів і покупців.

Сьогодні АТ «Сумбуд» може запропонувати до продажу кілька приміщень під комерційну нерухомість.

Наприклад, за адресою: пр. Лушпи, 5 (мікрорайон «Еспланада»). Важливою особливістю цих приміщень є те, що вони з самого початку проектувалися і будувалися саме як комерційна нерухомість, тобто відкрити тут офіс або магазин буде значно легше. Адже кожен об’єкт на першому поверсі має окремий вхід, свою окрему каналізацію і водогін, а також індивідуальне опалення - все зроблено згідно з прийнятим нещодавно законодавством, яке підвищило вимоги до офісних приміщень. До того ж усі приміщення утеплені за останніми вимогами ДБН із зовнішньої сторони фасаду, мають енергоефективні вікна та паркінг для автомобілів.

У новій будівлі в центрі міста на вул. Петропавлівській, 73а, здаються/продаються два просторих офіси на першому поверсі.

Перше приміщення з окремим входом може бути використано як два окремих офіси, площа: 196,6 кв. м + 168,6 кв. м. Площа другого приміщення становить 182,6 кв. м.

У них зроблені окремі санвузли. На металопластикових вікнах встановлені решітки. Вхід викладений акуратною тротуарною плиткою, на території облаштовано паркінг.

В оренду також пропонується цокольний поверх із двома окремими входами, площа приміщень - 384,8 і 387,1 кв. м.

У торговому центрі «Євробазар-2» здаються приміщення різної квадратури під офіси на ну-льовому, першому, другому та третьому поверхах. У них зроблено ремонт, є можливість підключення бездротового Інтернету.

У комплексі працює охорона, підключено відеоспостереження. Зроблено зручний під’їзд, а для автомобілів передбачена парковка.

Контакт із питань оренди: Сергій Вишемірський, тел. (095) 222-85-25.

З питань придбання квартир і комерційної нерухомості від АТ «Сумбуд» в мікрорайоні «Еспланада» звертайтеся за адресою: м. Суми, вул. Петропавлівська, 86, 1-й поверх, Центр продажу квартир, на офіційний сайт компанії: www.sumbud.sumy.ua або за тел.: (050) 044-44-57, (050) 044-44-58.

Лиц. №1326/15 от 25.03.2015 г., №РУ-1326/15 ИП


п»ї
Читайте у цій рубриці

Даєш якісні дороги!

Уже днями синоптики обіцяють різке потепління, а це означає, що сніг має швидко зійти. На старті дорожньо-ремонтні роботи. Компанія RGM group готова взяти на себе відповідальність і якісно побудувати чи відремонтувати покриття доріг Сум та Сумщини із застосуванням надсучасних матеріалів.

«Вміємо... Читати статтю повністю

Тариф на теплоносій буде зменшено!

Міський голова Олександр Лисенко: «Суми подали НКРЕКП реальний розрахунок»

За словами посадовця, близько півроку тому міська влада розпочала роботу щодо зменшення тарифу на тепло для абонентів ТОВ «Сумитеплоенерго».

«Зараз департамент інфра-структури та керівництво ТОВ «Сумитеплоенерго»... Читати статтю повністю

Для особенных людей - особые условия

В Сумах сделают первый в области спортзал для людей с инвалидностью

На последней сессии Сумского горсовета 26 февраля депутаты рассматривали вопрос о внесении изменений в бюджет Сумской ОТГ на 2020 год.

В том числе утверждались списки объектов на капремонт, реконструкцию и строительство... Читати статтю повністю

Полтора миллиарда за пять лет!

Почему Сумы должны тратить свои деньги на делегированные государством полномочия?

Руководство Сум и депутаты Сумского горсовета уже давно обеспокоены тем, что государство, продолжая расширять сферы ответственности местных громад и делегировать им свои полномочия, не подкрепляет их... Читати статтю повністю

Скоро поедем по-новому?

В Сумах хотят скорректировать правила пользования пассажирским транспортом

Такой проект решения исполкома уже обнародован на сайте мэрии. Поскольку это - регуляторный акт, все желающие могут подавать к нему свои замечания и предложения.

Так, исполком намерен расширить и конкретизировать... Читати статтю повністю