Ділова розмова

ЖК «Панорама» - комфортно і сучасно!

У Сумах будують перший комплекс європейського рівня з усією «начинкою» та чудовими краєвидами

Ставки іпотеки знижуються - тож багато сумчан почали замислюватися про комфортне та сучасне житло. Саме таким буде житловий комплекс «Панорама» - перший комплекс подібного рівня в Сумах.

Життя в спальних мікрорайонах міста має як свої плюси, так і мінуси. Адже вони планувалися і будувалися в радянські часи, коли поняття комфорту, в тому числі візуально, було зовсім іншим. Тому один із нових забудовників міста Суми - компанія «Сумчани СД» - вибрала для першого комплексу європейського рівня місце подалі від тісноти спальників - у районі вул. Косівщинської. Тут простір, свіже повітря, віддаленість від великих транспортних артерій міста, і в той же час під рукою магазини, ресторан, дитсадок, нормальна дорога і громадський транспорт - так зараз виглядає цей район. До середини 2022 року тут виросте житловий комплекс «Панорама» з трьох 11-поверхових будинків. Трансформація цього району в сучасний вже почалася, і вона буде тривати. Слово «Панорама» в назві комплексу - не просто данина маркетингу. Починаючи з п’ятого поверху, всі квартири матимуть панорамні вікна на всю стіну, з яких будуть відкриватися чудові краєвиди, причому такі вікна будуть не тільки в кімнатах, але й в кухнях. І це лише одна з приємних особливостей, якими ЖК «Панорама» буде відрізнятися від квартир, що пропонуються на ринку нерухомості міста Суми.

Комплекс буде дійсно комплексом - його територія буде закритою, знаходитиметься під цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Крім того, в кожному будинку комплексу працюватиме консьєрж. За дітей, що грають на дитячих майданчиках поруч із будинком, можна буде дійсно НЕ хвилюватися - на території комплексу не буде руху транспорту. Для автомобілів мешканців передбачений величезний підземний паркінг. «Ми побачили, що в Сумах не вистачає класного сучасного житла. Тому й вирішили запропонувати його клієнтам», - каже Андрій Балацький, директор компанії «Сумчани СД».

У комплексі буде широкий вибір квартир: два варіанти 1-кімнатних, три варіанти 2-кімнатних і 3-кімнатних різної площі, починаючи з

48 квадратних метрів. До речі, один із варіантів 2-кімнатних квартир можна буде легко трансформувати в 3-кімнатну, коли в родині підростуть діти. На верхніх поверхах роз-містяться комфортні квартири в три рівня з каміном, власним басейном і терасою для відпочинку. Панорамні вікна планують монтувати зі спеціального скла, яке має енергозберігаючі властивості і НЕ пропускає ультрафіолет. Тому взимку в квартирах буде тепло, а влітку - прохолодно. Рівень опалення, і, відповідно, оплату за нього, можна буде контролювати - в кожній квартирі передбачено автономне газове опалення. Комфорту в будинках також додадуть сучасні ліфти. Обслуговувати комплекс після його здачі в експлуатацію буде дочірня компанія забудовника, так що ніяких проблем із недобросовісним керуванням не виникне.

«Ми дуже від-повідально ставимося до будівництва, адже це наш дебют і ми хочемо закріпитися на ринку», - говорить Андрій Балацький. Саме тому компанія провела експертизу проекту в філії державного підприємства «Укрдержбудекспертиза» та отримала дозвіл на будівництво об’єкта класу відповідальності СС3. Компанія також успішно подолала проблеми з постачальником неякісних паль із Полтави. «Як тільки нам привезли ці палі, ми засумнівалися в їх якості. Перевірили в лабораторії - дійсно брак. Тому замовили нові в компанії Федорченко, яка виробляє їх для себе. Вони виявилися відмінної якості, їх і використовували. А браковані так і лежать на майданчику, постачальник їх соромиться забирати», - розповідає директор компанії «Сумчани СД». Новачкам дійсно доводиться долати чимало труднощів, але їх успіх - це успіх і вдячних клієнтів, які нарешті зможуть придбати в Сумах комфортне житло європейського рівня».

Здача в експлуатацію першої черги ЖК «Панорама» планується в червні 2021 року, а другої і третьої - в червні 2022 року. Квартири вже продаються, звертатися можна до відділу реалізації компанії.

І нарешті - ви любите аромат свіжих булочок? Багато хто у захваті від них! У власників квартир в ЖК «Панорама» буде можливість часто вдихати цей аромат - легкий вітерець від розташованого неподалік хлібозаводу подбає про це... ІП

«Панорама»

Відділ реалізації компанії

«Сумчани СД»:

40000, м. Суми,

вул. Кооперативна, 19, офіс 213

тел. 095-333-85-85

panoramasumy.com


п»ї
Читайте у цій рубриці

Антикоррупционная карта ремонтов

Сумы стали вторым городом в Украине, чиновникам которого она была неинтересна

Сколько средств выделяют местные бюджеты на ремонты дорог, домов, учреждений, какая фирма их выполняет и когда они должны заканчиваться - всю эту информацию можно получить с помощью онлайн-платформы «Антикоррупционная... Читати статтю повністю

Мэр наложил вето на спорное решение

На минувшей неделе мэр Сум Александр Лысенко все-таки наложил вето на решение Сумского горсовета от 26 февраля «О предоставлении ООО «Рустам-Груп» разрешения на разработку проекта землеустройства об отводе земельного участка на пр. Лушпы, 12/1».

Напомним, что речь идет о незаконно... Читати статтю повністю

Будівельний флагман Сумщини

Будівництво - від А до Я!

Один із найбільших забудовників Сумської області - АТ «Сумбуд» - працює відразу в декількох напрямках. Один із них - споруда житлової нерухомості, зокрема, мова йде про новий мікрорайон «Еспланада», що знаходиться в центрі Сум, біля річки Псел. Зараз тут... Читати статтю повністю

На больной вопрос надо 25 миллионов

В бюджетных учреждениях Сум, как и по всей Украине, продолжаются масштабные проверки соблюдения норм пожарной безопасности, в соответствии с поручением премьер-министра от 5 декабря 2019 года.

Так, в январе текущего года главное управление ГСЧС в Сумской области провело внеплановые... Читати статтю повністю

Из-за одной буквы - в суд

Бывают такие случаи, когда в самый неподходящий момент обнаруживаются ошибки или неточности в регистрационных документах, выданных органами загса (свидетельства о рождении, браке, расторжении брака, смерти, установлении отцовства или усыновлении).

Именно так и произошло с семьей... Читати статтю повністю

«Каральних операцій - не буде!»

На виконання доручення прем’єр-міністра України розпочато акцію по легалізації трудових відносин

НайголовнІшим партнером служби зайнятості є роботодавець, бо саме від нього залежить кінцевий результат - працевлаштування безробітного.

У Сумській області така взаємодія вже давно переросла... Читати статтю повністю