Ділова розмова

Будівельний флагман Сумщини

Будівельна техніка - для всіх робіт!

Один із найбільших забудовників у Сумській області - АТ «Сумбуд» - володіє технологіями, які дозволяють здійснювати замкнутий цикл робіт - від проєктування до випробування і здачі під ключ. Такий підхід дозволяє компанії утримувати мінімальні ціни на житло, залишаючись одним із лідерів будівництва нашого регіону.

Кожен напрямок будівництва здійснює окремий підрозділ «Сумбуда», які в свою чергу намагаються бути лідерами в цьому сегменті.

Підрозділ АТ «Сумбуд» - ТОВ «Будмех» володіє одним із найбільших арсеналів будівельної техніки в нашому регіоні і готовий до співпраці!

Компанія «Будмех» завжди може запропонувати кращі рішення для будівництва, зокрема послуги оренди спеціалізованої будівельної техніки:

екскаватори повноповоротні колісні;

автокрани;

самоскиди;

бульдозери;

екскаватор-навантажувач;

екскаватор-драглайн;

тягач сідельний;

бортовий автомобіль;

гусеничний кран;

пневмоколісний кран;

баштовий кран.

Широкий вибір спеціалізованої будівельної техніки дозволяє в найкоротші терміни виконувати роботи різного ступеня складності, в тому числі:

земляні роботи (побудова котлованів, вивіз ґрунту, підсипка земельних ділянок, планування ділянок, ущільнення ґрунтів, риття траншей);

будівельно-монтажні роботи;

перевезення сипучих будівельних матеріалів;

дроблення і демонтаж бетонних і залізобетонних конструкцій;

транспортні послуги, необхідні для виконання технологічних процесів на різних підприємствах.

Замовити будівельну техніку «Будмех» можуть як організації, так і приватні особи. Тел.: 099 658-63-33, 068 904-80-88, e-mail:

budmekh_sumy@ukr.net.

За більш детальною інформацією про покупку нерухомості від АТ «Сумбуд» можна звертатися на офіційний сайт компанії www.sumbud.sumy.ua або за адресою: м. Суми, вул. Петропавлівська, 86, 1-й поверх, Центр продажу квартир. Тел.: 050 044-44-57, 050 044-44-58. Ліц. №1326/15 від 25.03.2015 г., №РУ-1326/15 ІП


п»ї
Читайте у цій рубриці

Кто будет строить новую сумскую свалку?

Еще на минувшей неделе начальник городского УКСа Виталий Шилов заявил, что тендер на выполнение работ по строительству нового полигона ТБО на территории В.-Сыроватского сельсовета ожидаемой стоимостью 82,46 млн. грн. завершен.

Напомним, что управление капитального строительства... Читати статтю повністю