Ділова розмова

Будівельний флагман Сумщини

Від будівництва - до перевірки матеріалів і конструкцій!

Один із найбільших забудовників Сумської області АТ «Сумбуд» працює відразу в декількох напрямках. Перший - це спорудження житлової нерухомості, зокрема мова йде про новий мікрорайон «Еспланада», що знаходиться в центрі Сум біля річки Псел. Зараз тут зводиться одночасно більше 10 корпусів, які знаходяться на різній стадії будівництва.

Компанія «Сумбуд», що має 75-річну історію і найбільшу будівельну базу, яка дозволяє створювати унікальні проєкти, також веде будівництво і ремонтує соціальні об’єкти (школи, лікарні), взагалі надає цілий ряд послуг. Перш за все це такі підрозділи «Сумбуда», як «Фундамент-Інвестбуд» - займається будівництвом різноманітних пальових фундаментів (єдине такого роду підприємство в регіоні), «Сумбудпроект» - проєктування будівель і дизайн приміщень, а також Головна випробувальна лабораторія в будівництві - стежить за якістю будівельних матеріалів, виробів та конструкцій. На Сумщині вона є найдосвідченішою, а в багатьох напрямках і єдиною в будівельній сфері.

Головна випробувальна лабораторія в будівництві успішно пройшла чергову державну атестацію і отримала свідоцтво про атестацію вимірювальної лабораторії.

Географія об’єктів, де ведуться перевірки і роботи, досить велика - Сумщина, Київ, Львів, Кіровоград, Полтава, Чернігів, раніше також працювали і в Криму. У переліку виконуваних послуг - від аналізу ґрунтів, випробувань в’яжучих матеріалів, заповнювачів, цегли, бетону, оздоблювальних, лакофарбових і ізоляційних матеріалів до натурних випробувань залізобетонних, металевих і дерев’яних конструкцій. Також лабораторія виконує інструментальні обстеження будівель і споруд.

Аналізуючи роботи і порівнюючи результати, фахівцям випробувальної лабораторії вдалося розробити і свої власні продукти - протиморозні добавки, а також антисептичні засоби для обробки деревини. Крім цього, фахівці лабораторії займаються з’ясуванням причин появи деформацій в будівлях і умов, які до цього призвели. Вони дають детальні рекомендації заходів щодо усунення дефектів. Для цього лабораторія акредитована, а співробітники мають сертифікати.

Лабораторія знаходиться за адресою: Суми, вул. Петропавлівська, 86. Тел. (0542) 679-226.

E-mail: sumystroylab@gmail.com.

З питань придбання нерухомості від АТ «Сумбуд» можна звертатися на офіційний сайт компанії www.sumbud.sumy.ua або за адресою: Суми, вул. Петропавлівська, 86, 1-й поверх, Центр продажів квартир. Тел.: 050 044-44-57, 050 044-44-58. Ліц. №1326/15 від 25.03.2015 г., №РУ-1326/15 ІП


п»ї
Читайте у цій рубриці

Сумской проект победил на конкурсе Международной организации труда

Международная организация труда (МОТ) отобрала проект от Сумской области «Расширение формальных возможностей трудоустройства путем развития зеленого и крафтового туризма в рамках «Туристического треугольника Сумщины» в качестве победителя.

Старший технический советник проекта МОТ... Читати статтю повністю

Лебедин - Ахтырка: ремонт на 290 млн.

На Сумщине в рамках программы «Большая стройка» продолжают приводить в порядок дороги. По пути на праздник в Подопригоры ВШ вместе с главой Сумской ОГА Дмитрием Живицким проинспектировал два отремонтированных участка дороги общего пользования госзначения Т-19-06 КПП «Рыжевка» - Белополье... Читати статтю повністю

«Росток» - унікальний простір для розвитку дитини

Читати статтюСеред експериментальних шкільних програм - це найцікавіша і нестандартна технологія!

Батьки майбутніх першокласників часто запитують у друзів та знайомих: до якої школи краще віддати дитину, де кращі вчителі? І їх можна зрозуміти.

Кожному хочеться, щоб дитина з перших років навчання... Читати статтю повністю

Куда водоканал хочет направить 18 млн.?

Читати статтюКоммунальное предприятие предложило инвестиционную программу на 2022 год

КП «Горводоканал» обнародовало проект своей инвестиционной программы на 2022 год. На минувшей неделе он проходил общественное обсуждение, а потом программу должны будут утвердить депутаты на сессии горсовета.

Общая... Читати статтю повністю

«Больше детям ничего не грозит!»

Читати статтюПочему глуховский пенсионер разгромил детскую площадку кувалдой?

В редакцию ВШ почти одновременно обратились несколько человек с просьбой обнародовать ситуацию, в которой оказались они и их маленькие дети.

Так, ЧП случилось на одной из окраин Глухова. Как рассказала Елена Цыбаровская,... Читати статтю повністю