Ділова розмова

План дій - «Захист. Безпека. Розвиток»

«УДАР Віталія Кличка» ініціює проведення Національного форуму єдності

4 лютого в Києві відбувся XXV з’їзд політичної партії «УДАР Віталія Кличка», на який зібрались партійці з усієї України. На форумі обговорювали важливі питання економіки, оборонного сектору, охорони здоров’я.

Було ухвалено звернення до керівництва держави про скликання Національного форуму єдності України, ініційоване лідером «УДАРу» Віталієм Кличком.

Кличко зазначив, що метою Форуму має стати консолідація усіх патріотичних політсил навколо захисту країни та спільні дії в умовах загрози збройної агресії.

«Існують проблеми українців, які треба вирішувати разом. Сьогодні свій заклик до консолідації дій я адресую усім, від кого залежить доля країни. Пропоную скликати Національний форум єдності України і узгодити першочергові кроки, які підсилять державу, зроблять економіку більш стійкою, а українців більш захищеними. Боротися треба не один проти одного, а за Україну», - наголосив Віталій Кличко.

На з’їзді також презентували економічний план дій «Захист. Безпека. Розвиток», який дозволить зробити економіку України більш стійкою та підвищити добробут українців.

«Економічний план «УДАРу Віталія Кличка» будується навколо ключових засад: захист українців, безпека країни та розвиток економіки. Від нас з вами залежить, якою буде Україна завтра. Тому необхідний реальний план, який буде відповідати викликам сьогодення та враховуватиме усі можливі ризики. Саме такий план пропонує «УДАР Віталія Кличка», - говорить очільник сумського «УДАРу» Дмитро Лантушенко.

Він містить 15 невідкладних кроків для стабілізації соціально-економічної ситуації в Україні та 10 ключових напрямів для забезпечення сталого економічного розвитку на перспективу. В його основу покладено інноваційно-індустріальну модель економіки, яку в «УДАРі» вважають оптимальною для України. ІП


п»ї
Читайте у цій рубриці

Повышение зарплат - где брать деньги?

Хватит ли больницам полученных от НСЗУ средств, чтобы закрыть финансовый вопрос

ВраЧи и медсестры, которые работают в коммунальных и государственных больницах, с 1 января должны получать повышенную зарплату, о чем уже писал ВШ.

Напомним, согласно постановлению Кабмина, базовая ставка... Читати статтю повністю

Ковидная тысяча для подростков

На минувшей неделе правительство ввело выплаты за вакцинацию для подростков, внеся изменения в постановление, которое касается оказания помощи в рамках программы «єПідтримка».

Отныне она распространяется и на вакцинированных от ковида подростков в возрасте от 14 до 17 лет - им также... Читати статтю повністю

Владислав Бухарєв: «Будемо готові себе захистити!»

Читати статтю«Що робити?» Останнім часом ворожі наміри Кремля щодо мирної території України ставлять перед українцями різні і важкі запитання.

Починаючи від того, що робити, якщо раптом розпочнеться масштабне вторгнення? Як захистити свою землю, сім’ї та свою Батьківщину? І чи є реальний план... Читати статтю повністю

Семь смертельных случаев на производстве

В управлении Гоструда в Сумской области проанализировали тенденции производственного травматизма на предприятиях Сумщины. Так, в прошлом году количество травм уменьшилось. В 2021 году в Сумской области травмировались 78 человек против 85 за аналогичный период 2020 года. Смертельные... Читати статтю повністю

Поезд Шостка - Киев - Шостка пока будет курсировать

На минувшей неделе по проблеме с железнодорожным сообщением прошло совещание с участием руководства филиала «Пассажирская компания» АО «Укрзалізниця», облгосадминистрации и громад севера Сумщины.

Напомним, до введения карантинных ограничений в 2020 году из Шостки курсировало пять... Читати статтю повністю

Город готов компенсировать теплоснабжающим компаниям разницу в тарифах

На минувшей неделе в Сумах опять заговорили о возможном срыве отопительного сезона. Стало известно, что хозсуд Сумской области открыл производство по взысканию задолженности по оплате распределения природного газа с ООО «КСПУ» в пользу АО «Сумыгаз».

«Истец обратился в суд с исковым... Читати статтю повністю

Собачьи туалеты: попытка номер два?

Сумчан призывают голосовать за установку спецконструкций в парках и скверах города

В Едином реестре электронных петиций появилось предложение Анастасии Назаренко, касающееся владельцев братьев наших меньших.

«Парки и скверы Сум - любимое место отдыха сумчан и их четвероногих питомцев.... Читати статтю повністю