Ділова розмова

Будівельний флагман Сумщини

Від будівництва - до перевірки матеріалів і конструкцій!

Один із найбільших забудовників Сумської області АТ «Сумбуд» працює відразу в декількох напрямках. Перше - це спорудження житлової нерухомості, зокрема мова йде про новий мікрорайон «Еспланада», що знаходиться в центрі Сум біля річки Псел. Зараз тут зводиться одночасно більше 10 корпусів, які знаходяться на різній стадії будівництва.

Компанія «Сумбуд», що має 75-річну історію і найбільшу будівельну базу, яка дозволяє створювати унікальні проєкти, також веде будівництво і ремонтує соціальні об’єкти (школи, лікарні), взагалі надає цілий ряд послуг. Перш за все це такі підрозділи «Сумбуда», як «Фундамент-Інвестбуд» - займається будівництвом різноманітних пальових фундаментів (єдине такого роду підприємство в регіоні), «Сумбудпроект» - проектує будівлі і дизайн приміщень, а також Головна випробувальна лабораторія в будівництві - стежить за якістю будівельних матеріалів, виробів та конструкцій. На Сумщині вона є найдосвідченішою, а в багатьох напрямках і єдиною в будівельній сфері.

Головна випробувальна лабораторія в будівництві успішно пройшла чергову державну атестацію і отримала свідоцтво про атестацію вимірювальної лабораторії.

Географія об’єктів, де ведуться перевірки і роботи, досить велика - Сумщина, Київ, Львів, Кіровоград, Полтава, Чернігів, раніше також працювали і в Криму. У переліку виконуваних послуг - від аналізу ґрунтів, випробувань в’яжучих матеріалів, заповнювачів, цегли, бетону, оздоблювальних, лакофарбових і ізоляційних матеріалів до натурних випробувань залізобетонних, металевих і дерев’яних конструкцій. Також лабораторія виконує інструментальні обстеження будівель і споруд.

Аналізуючи роботи і порівнюючи результати, фахівцям випробувальної лабораторії вдалося розробити і свої власні продукти - протиморозні добавки, а також антисептичні засоби для обробки деревини. Крім цього, фахівці лабораторії займаються з’ясуванням причин появи деформацій в будівлях і умов, які до цього призвели. Вони дають детальні рекомендації заходів щодо усунення дефектів. Для цього лабораторія акредитована, а співробітники мають сертифікати.

Лабораторія знаходиться за адресою: Суми, вул. Петропавлівська, 86. Тел. (0542) 679-226.

E-mail: sumystroylab@gmail.com.

З питань придбання нерухомості від АТ «Сумбуд» звертатися на офіційний сайт компанії www.sumbud.sumy.ua або за адресою: Суми, вул. Петропавлівська, 86, 1-й поверх, Центр продажів квартир. Тел.: 050 044-44-57, 050 044-44-58. Ліц. №1326/15 від 25.03.2015 г., №РУ-1326/15 ІП


п»ї
Читайте у цій рубриці

Олександр Лисенко втретє став мером Сум

Сумчани зробили вибір на користь досвіду, якісної, професійної та системної роботи на благо міста

МІсцевІ вибори показали, що сумчани і жителі області дали високу оцінку роботі команди Лисенка як системній та послідовній, з перевіреною роками репутацією.

Так, Олександр Лисенко втретє... Читати статтю повністю

RGM group уклала асфальтобетонне покриття на мосту в Бобрику

Продовжується капітальний ремонт мостового переходу на км 133+358 автодороги загального користування державного значення Р-60 Кролевець - Конотоп - Ромни - Пирятин (Сумська область) в селі Бобрик, який виконує компанія «Сумимостобуд», що входить до складу RGM group.

Наразі фахівці... Читати статтю повністю

Бюджет участі: удосконалення заради співпраці

Суми долучилися до розробки Методології моніторингу та оцінки процесу впровадження та реалізації громадського бюджету

В суЧасному суспіль-стві досить багато активних людей, які мають бажання долучитись до вирішення проблем життєдіяльності громади. Для залученні таких громадських... Читати статтю повністю

Без жодних збоїв і перешкод!

Анатолій Ганзін: «Ми зводили асфальтобетонний завод RGM group з нуля»

СьогоднІ у селищі Степанівка працює сучасний і потужний асфальтобетонний завод RGM group, який свого часу запускала в роботу з нуля команда Анатолія Ганзіна - досвідченого і відпо-відального спеціаліста.

«Я бачив... Читати статтю повністю

Субсидия теперь стала доходом?!

Как из-за постановления Кабмина тысячи семей лишились госпомощи

В июле этого года в правительстве много говорили о повышении социальных гарантий, увеличении прожиточного минимума и унификации выплаты социальной госпомощи.

В итоге под шумок Кабмин 22 июля принял Постановление №632... Читати статтю повністю