Ділова розмова

Будівельний флагман Сумщини

У корпусі №11 на «Еспланаді» можна придбати квартиру з індивідуальним плануванням!

Один із лідерів будівельного ринку області - компанія «Сумбуд» пропонує квартири в 11-поверховому будинку на пр. Лушпи, 5, корпус 11, у мікрорайоні «Еспланада».

Корпус має один під’їзд на 70 квартир (50 1-кімнатних і 20 2-кімнатних). Розташований він у центральній частині Сум, на відстані 150 м від р. Псел, 300 м до озера Чеха, між двома найпопулярнішими торговельними центрами міста - «Мануфактура» і «Лавина».

У квартирах нового будинку встановлюються вікна 5-камерної системи марки Wintech. Балкони і лоджії засклені моносклом товщиною 4 мм, встановлюються вхідні металеві двері. Виконується штукатурка всіх приміщень, крім ванної кімнати і санвузла; цементна стяжка під чисту підлогу, крім ванної кімнати і санвузла. Електрика - мідна електропроводка з розводкою під електроплити. Потужність електроенергії на квартиру - 12 кВт. Опалення - дахова котельня з поквартирними лічильниками тепла. Є водопостачання, виконується монтаж бойлера, встановлюються лічильники води.

Корпус №11 матиме зовнішнє утеплення товщиною 100 мм, із покриттям декоративною штукатуркою «Короїд». Стіни товщиною 510 мм виконуються з силікатної цегли, яка міцніша за червону. До речі, зовнішнє утеплення є найбільш ефективним, бо воно переміщує «точку роси» на зовнішню грань стіни, а не на внутрішню, що в майбутньому гарантує відсутність грибка і запаху цвілі в квартирі.

Зараз будівництво знаходиться на етапі зведення шостого поверху. На цьому етапі у покупців є широкий вибір житла за більш вигідними цінами, а головне - можливість заздалегідь змінити планування майбутньої квартири за своїм смаком. Якщо ви вирішили зробити перепланування під себе, після укладення договору в «Центрі продажу квартир «Сумбуд» фахівці-проєктувальники ДП «Сумбудпроект» (дочірнє підприємство АТ «Сумбуд») протягом декількох днів внесуть зміни в план будівництва. В результаті, коли ви отримаєте готову квартиру, не потрібно буде витрачати додаткові кошти на перепланування - зносити стіни, витрачати гроші на зведення нових, також досягається економія і на інших роботах (штукатурка стін, зміна електропроводки, установка склопакетів і т.д.). Завдяки такій процедурі власник квартири може значно заощадити гроші і скоротити час ремонту.

Ще одна важлива послуга, яку надають фахівці «Сумбудпроекту», - дизайн приміщень. Гарантією якості виконаних робіт є обов’язкова сертифікація спеціалістів. Адже наявність сертифіката означає, що компанія несе відповідальність за виконані роботи.

І все ж краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому фахівці «Сумбудпроекту» чекають вас у робочі дні за адресою: Суми, вул. Миргородська, 6. Тел. (0542) 33-12-58.

За більш детальною інформацією щодо купівлі нерухомості від АТ «Сумбуд» звертатися на офіційний сайт компанії www.sumbud.sumy.ua або за адресою: Суми, вул. Петропавлівська, 86, 1-й поверх, Центр продажу квартир. Тел.: 050 044-44-57, 050 044-44-58.

Ліц. №1326/15 від 25.03.2015 г., №РУ-1326/15 ІП


п»ї
Читайте у цій рубриці

Сумщину посетила делегация китайской диаспоры

На встрече с представителями ОО «Китайская диаспора в Украине» руководство области обсудило направления сотрудничества с КНР. К слову, в течение последних лет Сумщина активно работает в этом направлении.

Подтверждение тому - ранее подписанное соглашение о долгосрочном торгово-экономическом,... Читати статтю повністю

«Мне нравятся разноплановые задачи»

Читати статтюСоветник патронатной службы Сумской ОГА Константин Жидков - о себе, спорте, госслужбе и возможном новом назначении

Процесс формирования новой команды руководства Сумской ОГА продолжается, но пока еще вакантно место первого зампредседателя.

Не исключено, что его может занять 41-летний... Читати статтю повністю

Михайло Ананченко: «Ми станемо максимально наближеними до кожного - у містах та селах»

Читати статтюПісля місцевих виборів політична партія «Слуга Народу» націлилася на чітку реалізацію своїх трьох основних напрямків роботи: організаційного, персонального та змістовного.

Задля цього на останньому позачерговому з’їзді партія принципово змінила свою організаційну структуру та визначила... Читати статтю повністю

Звернення громадян до Сумської ОДА у 2020 році

ПротЯгом 2020 року в Сумській обласній державній адміністрації опрацьовано всього 18581 звернення громадян, з них: 1493 - індивідуальних та колективних (від 7742 осіб), що надійшли письмово, та 17088 звернень зареєстровано через телефонну гарячу лінію, з них 5283 прийнято операторами... Читати статтю повністю