Ділова розмова

Будівельний флагман Сумщини

Новий будинок у центрі Сум: є гарні квартири!

Один із флагманів будівельного ринку області - компанія «Сумбуд» - пропонує квартири в 14-поверховому будинку на пр. Лушпи, 5, корпус 11/1, у мікрорайоні «Еспланада».

Корпус має один під’їзд на 114 квартир та офісів (1-2-й поверх). Тут можна придбати однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири.

Будинок розташований у центральній частині Сум, на відстані 150 м від р. Псел і 300 м від озера Чеха, між двома найпопулярнішими торговельними центрами міста - «Мануфактура» та «Лавина».

У квартирах нового будинку встановлюються вікна 5-камерної системи марки Wintech. Балкони і лоджії засклені моносклом товщиною 4 мм, встановлюються вхідні металеві двері. Виконується штукатурка всіх приміщень, крім ванної кімнати і санвузла; цементна стяжка під чисту підлогу, крім ванної кімнати і санвузла. Електрика - мідна електропроводка з розводкою під електроплити. Потужність електроенергії на квартиру - 12 кВт. Опалення - дахова котельня з поквартирними лічильниками тепла. Є водопостачання, виконується монтаж бойлера, встановлюються лічильники води.

Корпус №11 матиме зовнішнє утеплення товщиною 100 мм, з покриттям декоративною штукатуркою «Короїд». Таке утеплення є найбільш ефективним, бо воно переміщує «точку роси» на зовнішню грань стіни, а не на внутрішню, що в майбутньому гарантує відсутність грибка і запаху цвілі в квартирі.

Наразі будівництво на початковому етапі. А тому у покупців є широкий вибір житла за більш вигідними цінами, а головне - можливість заздалегідь змінити планування майбутньої квартири за своїм смаком.

Якщо ви вирішили купити квартиру на ранній стадії будівництва і зробити перепланування під себе, після укладення договору в «Центрі продажу квартир «Сумбуд» фахівці-проєктувальники ДП «Сумбудпроект» (дочірнє підприємство АТ «Сумбуд») протягом декількох днів зроблять зміни в плані будівництва. В результаті, коли ви отримаєте квартиру, не потрібно буде витрачати додаткові кошти на перепланування - зносити стіни, витрачати гроші на зведення нових. Досягається економія і на інших роботах (штукатурка стін, зміна електропроводки, установка склопакетів і т.д.). В результаті власник квартири може значно заощадити гроші і скоротити час ремонту. Ще одна важлива послуга, яку надають фахівці «Сумбудпроекту», - дизайн приміщень.

І все ж краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому фахівці «Сумбудпроекту» чекають вас у робочі дні за адресою: Суми, вул. Миргородська, 6. Тел. (0542) 33-12-58.

За більш детальною інформацією щодо купівлі нерухомості від АТ «Сумбуд» - звертатися на офіційний сайт компанії www.sumbud.sumy.ua або за адресою: Суми, вул. Петропавлівська, 86, 1-й поверх, Центр продажу квартир. Тел.: 050 044-44-57, 050 044-44-58.

Ліц. №1326/15 від 25.03.2015 г., №РУ-1326/15 ІП


п»ї
Читайте у цій рубриці

Немножко памятника... в аренду

Какую казенную недвижимость и за сколько можно арендовать в Украине?

Чуть больше года назад в Украине начали действовать новые правила аренды государственного и коммунального имущества. До этого только в 5% подобных аукционов, хоть на бумаге, но все же принимали участие два-три претендента... Читати статтю повністю

«Укрнафта» выплатила 88,8 млн. налогов громадам Сумщины

ПАО «Укрнафта» уплатило 73,3 млрд. грн. налогов в бюджеты всех уровней в течение января - июля 2021 года. В эту сумму вошли рентная плата за пользование недрами, НДС, акцизный сбор и другие налоги.

За пользование недрами в государственный и местные бюджеты различных уровней поступило... Читати статтю повністю

Сумы ждут идей от общественников

В Сумах департамент коммуникаций и информационной политики в третий раз проводит конкурс по определению проектов, разработанных общественными организациями. Для реализации таких инициатив в 2022 году из горбюджета выделят 100 тыс. грн. и разделят их между тремя победителями.

Обязательное... Читати статтю повністю

Урбанистическая Николаевка

Читати статтюЕсли все сложится, то площади в селе позавидуют даже сумчане!

НиколаевскаЯ территориальная громада - одна из самых мощных в нашей области. В нее входит более 40 сел, правда, есть и совсем маленькие, где живут всего 12-30 человек, но есть и большие, та же Ульяновка - 2777 человек.... Читати статтю повністю

Почему «Росток» должен быть в каждой школе?

Читати статтюПо мнению родителей и учителей, благодаря этой программе дети учатся мыслить и самостоятельно исследовать мир

За два десятилетия образовательная система «Росток» показала отличные результаты во многих школах, гимназиях и лицеях Украины. Десятки тысяч детей, которые обучались по... Читати статтю повністю