Будьмо здорові!

Незвичайні секрети лаврового листя

Сучасні підлітки часто купують величезну кількість будь-яких препаратів, щоб позбутися прищів (акне). Але в більшості з них використовують компоненти з лаврового листа.


п»ї
Читайте у цій рубриці

Домашнє ламінування волосся

Серед послуг, які пропонують перукарі, зараз дуже популярне ламінування волосся. Вони стверджують, що ця процедура зберігає волосинки, як під плівкою. Ламінування захищає волосся від зовнішнього впливу шкідливих факторів та відновлює ослаблені волосинки.

Інакше ламінування можна назвати... Читати статтю повністю

Хворі коліна вам подякують!

ЯКЩО болять коліна, потрібно взяти лист хрону, занурити в окріп, прикласти на 2-3 години. Листя хрону добре витягує солі, і біль минає. Курс лікування - 7 днів.

Якщо травмовані суглоби на ногах: на ніч треба робити компреси з розчину господарського мила. Візьміть денатурат і гас... Читати статтю повністю

Дивовижні плюси від вживання сметани

Сметана - молочний продукт, отриманий шляхом сквашування звичайних вершків деякими видами молочнокислих бактерій.

Дивовижні поживні переваги сметани будуть корисні багатьом. Наприклад, люди, що хочуть споживати достатню кількість білка, сміливо можуть додавати сметану у свій раціон.... Читати статтю повністю

Звіробій - цілитель ран

В народі з давніх-давен його називають «рослиною від 99 хвороб»

ЗВІРОБІЙ - унікальна рослина з цілим спектром корисних властивостей. За старих часів його називали «ліками від 99 хвороб».

Звіробій містить масу корисних і потрібних організму речовин, проте при надмірному вживанні він... Читати статтю повністю

Один із рецептів боротьби з підлітковими прищами:

• подрібнюємо кілька листочків лаврового листа і засипаємо в ємність, заливаємо гарячою водою і настоюємо протягом 3-4 годин. Проціджуємо, змочуємо в отриманому настої ватяний диск і протираємо проблемні ділянки шкіри 2-3 рази на день.

Лаврова олія допоможе зміцнити волосся та усунути... Читати статтю повністю