Новини

На маршруті Баранівка - центр з’явився додатковий автобус

КП «Електроавтотранс» продовжує підсилювати комунальним транспортом віддалені райони обласного центру. Враховуючи актуальність напрямку та численні звернення пасажирів щодо покращення транспортного сполучення в напрямку Баранівки, служба руху підприємства випустила на лінію додатковий автобус на маршрут № 57А (Баранівка - центр). Він здійснюватиме перевезення пасажирів за розкладом:

- від зупинки «Центральний ринок»: 7:00, 8:10, 9:20, 10:40, 11:42, 12:48, 13:50, 14:53, 16:01, 17:37, 18:58, 20:05;

- від зупинки «Лісна»: 7:30, 8:50, 10:08, 11:10, 12:15, 13:18, 14:21, 15:21, 17:02, 18:25, 19:26, 20:35.

Наразі район Баранівки обслуговують чотири комунальні автобуси - два за маршрутом №62 (Баранівка - аеропорт) та два - за маршрутом № 57А (Баранівка - центр).

Зверніть увагу! Графіки орієнтовні та можуть порушуватися (5-10 хвилин) у зв’язку зі встановленням по місту захисних конструкцій, виявленням технічних несправностей та з’їздом автобусів для заправки пальним.


п»ї
Читайте у цій рубриці

У Сумах курсує тролейбус № 14 (аеропорт - Героїв Крут)

З 19 липня відновили роботу маршруту № 14 (аеропорт - Героїв Крут). Його обслуговуватимуть два тролейбуси. Перший рейс від зупинки «12-й мкр-н/Героїв Крут» - о 6:52, останній - о 19:55. Перший рейс від зупинки «Аеропорт» - о 7:39, останній - о 20:37.

Загалом тепер пасажирів перевозять... Читати статтю повністю

На міні підірвалось авто з мирними мешканцями: одна людина загинула

За інформацією Сумської ОВА, 15 липня зранку між селами Басівка і Юнаківка авто з двома цивільними людьми підірвалося на міні. Один чоловік загинув на місці, інший з важкими травмами, переломами та опіками був доставлений у лікарню. На даний час з’ясовуються причини, з яких чоловіки... Читати статтю повністю

Хто з міст-побратимів і чим допомагає Сумам

ВСУМИ надійшли гуманітарні вантажі від муніципалітетів міст Мажейкяй (Литовська Республіка) та Целлє (Німеччина). А це - харчові продукти тривалого зберігання, дитячі речі, теплий одяг, взуття, медпрепарати, засоби гігієни.

Крім того, муніципалітет міста Мажейкяй організував передачу... Читати статтю повністю

Висловлював наміри воювати проти України...

Попри систематичні обстріли Середина-Буди з території росії, місцевий житель під час розмов зі знайомими та земляками не лише відкрито схвалював дії рф відносно України, а навіть висловлював наміри воювати проти України: «Когда придут русские, я буду воевать за них».

Крім того, під... Читати статтю повністю

У місті з’явився прекрасний металевий Павич і нова лава

Підприємець і колишній депутат Сумської міської ради Дмитро Наталуха повідомив про дійсно гарну справу - ГО «Добро перемагає» після консультацій із КП «Зеленбуд» виконало взяті на себе зобов’язання. Активісти перетворюють Суми з депресивного міста на квітуче. Завдяки їм минулого тижня... Читати статтю повністю

На Сумщині розкрили схему розкрадання благодійної допомоги для ЗСУ

Організатор оборудки створив телеграм-канал, в якому розміщував пости щодо збору грошей для потреб українських військових. Однак одержані від громадян гроші він привласнював через мобільні банківські додатки. А задля маскування підробляв електронні банківські квитанції та розміщував... Читати статтю повністю

Чотири ракети з літака, одна людина загинула, семеро - поранені...

12 липня - з десятої ранку почався мінометний вогонь по Шалигінській громаді - 14 пострілів. О пів на четверту - ще чотири приходи. Близько 18:00 дісталося й Білопільській громаді - 20 прильотів, а Зноб-Новгородську громаду обстріляли зі ствольної артилерії - 13 прильотів.

По Краснопільській... Читати статтю повністю

За знищене авто страховку не заплатять

Усі автомобілісти мають страховки - автоцивілку (ОСЦПВ) або комплексну КАСКО. Коли клієнт укладає договір, у компанії переконують, що автострахування - це надійний захист вашого автомобіля або іншого транспортного засобу від пошкодження або втрати. Але чи будуть компенсуватися кошти... Читати статтю повністю

Сумські водоканалівці ремонтують обладнання на очисних спорудах

Протягом тижня працівники сумського водоканалу ремонтували обладнання на очисних спорудах та відновлювали мережі міста. Так, на очисних спорудах водоканалівці замінили дренажний щебінь та почистили лотки на мулових ставках першої черги. Також відремонтували решітку у грабельному приміщенні... Читати статтю повністю

Путивляни потерпають від дефіциту пального

На сесії Путивльської міськради депутати підтримали численні прохання мешканців громади щодо можливості придбання пального на АЗС та направили звернення до голови Сумської ОВА та начальника головного управління Нацполіції у Сумській області стосовно вирішення цього питання.

«Як... Читати статтю повністю