"Красота в погонах"

Конкурс завершился

Наталия, 24 года, Ромны

1. Ім’я, звання, посада, стаж в органах міліції: Васюта Наталія Сергіївна, старший лейтенант міліції, експерт сектору з ТКЗ роботи Роменського МВ НДЕКЦ при УМВС України в Сумській області, на посаді 2,5 роки, стаж в ОВС з 2006 року.

2. Вік, сімейне положення: 07.01.1989 р.н., незаміжня.

3. Улюблена книга: книги Дейла Карнегі; фільм: «Скарлет»; передача: «Х-фактор», «Розсміши коміка», «95-квартал»; пісня або музичний витвір: Ані Лорак – «Зажигай сердце».

4. Життєвий девіз: «Мы гнемся, но не ломаемся. Я знаю – прорвемся! Я знаю – мы справимся!».

5. Що стало причиною вибору професії: завжди хотіла чогось неординарного, цікавого, не такого як у всіх, адже на сьогодні майже на кожному кроці можна зустріти такі спеціальності як менеджер, маркетолог чи юрист, тому і вибрала цю професію. Незважаючи на те, що дитячі мрії були зовсім іншими, навчаючись у школі, вирішила стати міліціонером.

6. Самий забавний епізод із робочої практики:

Особливо радіти нічому, так як зазвичай стаєш очевидцем людського горя. У деяких випадках виїжджаючи на місце події доводиться бути не тільки експертом-криміналістом, а й психологом і рятівником. Добре пам’ятаю, коли мене в складі слідчо-оперативної групи направили на розбійний напад, то картину яку я там побачила була не досить «забавною». У будинку навколо все було в крові. З-під ліжка виглядали перелякані очі трьох малолітніх діточок, які лише при появі міліціонерів наважились вилізти із схованки. Побачивши все це у першу чергу спрацював фактор - людяності. Не важливо хто ти: «Завжди залишайся людиною». Тому в першу чергу, коли перелякані до смерті дітки підбігли до мене, я звичайно допомогла їм одягнутися і зробила все, щоб запевнити їх, що вони в безпеці.

А забавним в цій ситуації було лише те, що коли на місце пригоди прибув керівник управління області, то мені молодій, тоді ще не досвідченій працівниці, довелось так-би мовити провести «екскурсію» по місцю злочину. І коли я розповідала як справжній спеціаліст, то у очах генерала я помітила здивування, так як він не очікував побачити мене серед всіх мужніх чоловіків, звиклих до подібних ситуацій, на такому жорстокому місці події.

7. Побажання читачам і учасникам голосування:

Бажаю Всім:

У всьому бути 1-им

Завжди мати 2-гу половинку

Ніколи не бути на 3-му місці

Мати свої 4 кутки

Щоб все в житті було на «5»

Мати 6-те відчуття

І бути на 7-му небі від щастя!


Голосов: 1330, рейтинг: 3.53
-1   -2   -3   -4   -5